Talihli TS'ye yardım etsin

Tatil nedeniyle, şanslı kuponun hangi bayiden yatırıldığının bugün belli olmasının ardından vatandaşlar, Pazarkapı Mahallesi'nde, Ömer Şahin'in işlettiği bayiye akın etti. Süper Loto'nun 60. haftasında yapılan çekilişte 7, 10, 12, 16, 36, 41 numaralarının

Talihli TS'ye yardım etsin

Tatil nedeniyle, şanslı kuponun hangi bayiden yatırıldığının bugün belli olmasının ardından vatandaşlar, Pazarkapı Mahallesi'nde, Ömer Şahin'in işlettiği bayiye akın etti.

Süper Loto'nun 60. haftasında yapılan çekilişte 7, 10, 12, 16, 36, 41 numaralarının yer aldığı kuponun kendi iş yerinden oynandığını AA muhabirinden öğrenen Şahin, 40 yıldır Şahin Büfe isimli iş yerinde Tekel ürünleri sattığını, 25 yıldır da Milli Piyango'nun bayiliğini yaptığını söyledi.
Bugüne kadar birçok kişiye küçük sayılabilecek ikramiye verdiğini ifade eden Şahin, ''İlk kez böyle büyük bir ikramiye benim iş yerimden yatırılan kupona çıktı. Çok mutlu oldum, bana çıkmış kadar sevimdim. Bu ikramiye tutarı zaten Trabzon'un en yüksek, Türkiye'nin de ikinci en yüksek tutarlı ikramiyesidir'' dedi.

Şahin, kupona büyük ikramiyenin isabet ettiği hafta aldığı dökümde, toplam 150 kişinin Süper Loto oynadığını belirterek, ''Burada şans oyunu oynayanlar bellidir. Yüzde 95'ini tanırım. Benim çevremdeki arkadaşlarım ve sürekli müşterilerimdir. Gel-geç diye tabir ettiğimiz müşteri bana çok az gelir. Bu nedenle büyük ihtimalle ikramiye kazananı tanıyoruz'' diye konuştu.
İkramiye kime çıkmış olursa olsun, parayı akılcı kullanması gerektiğine işaret eden Şahin, şöyle devam etti:
''Kazananın bir Trabzonlu olması, paramızın Trabzon'da kalması bizim için büyük mutluluk. Kazanan akıllı yatırım yapsın, parayı Trabzon'da tutsun istiyorum. Biz bayi olarak bir beklenti içinde değiliz. Kazananın kendi takdiridir ama bize de bir katkıda bulunursa bizim için iyi olur.''

-''TALİHLİ TRABZONSPOR'A YARDIM ETSİN''-

Şahin, büyük ikramiyeyi kazananın, Trabzonspor'a da katkı yapmasını isteyerek, ''Biz Trabzonspor'a bu kentli olarak sahip çıkmazsak kimse sahip çıkmaz. O nedenle Trabzonspor için de gerekli katkıyı yapsın istiyoruz talihlinin. Çünkü Trabzonspor da bizim bir parçamız'' dedi.
Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişinde de büyük ikramiye olan 25 milyon YTL'ye talip olduğunu vurgulayan Şahin, ''Bu biletin de benim büfemden çıkma ihtimali var. Niye olmasın'' diye konuştu.
Yıllardır Şahin Büfe'de şans oyunları oynayan ve Milli Piyango bileti alan Mustafa Erdem ise büyük ikramiyenin akıllı bir talihliye çıkmış olmasını dilediğini belirterek, ''Yoksa parayı çarçur eder. İnşallah akıllı yatırım yapar. Ben hastasıyım, her hafta oynuyorum ama henüz ikramiye kazanamadım'' dedi.
Kazananın, Trabzonspor'u unutmaması gerektiğini ifade eden Erdem, ''Trabzonspor varsa biz de varız. Bana çıksaydı elimden geldiğince takımımızı desteklerdim'' diye konuştu.
Çay ocağında çalıştığını belirten Kani Ulusoy da son hafta Sayısal Loto'da 3 ve 4 numara bildiğini, büyük ikramiyeye yaklaştığını hissettiğini vurgulayarak, ''Her zaman oynadığım bayiye büyük ikramiye çıkmışsa bana da çıkabilir. Bana çıksaydı bir iş kurardım bu kriz ortamında. En azından hayatımız düzene girerdi'' dedi.
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Süper Loto 6/54 oyununun 11 Aralıktaki çekilişinde 6 bilen 1 kişi 8 milyon 929 bin 289 YTL 80 YKr kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel