SYDV yardım etti, suçlu oldu

Trabzon'da bir kişi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından (SYDV) aldığı yardımı az bularak, vali yardımcısını tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, SYDV'den kendisine her ay 100 YTL yardım yapıldığı belirtilen Cem Ö, verilen

SYDV yardım etti, suçlu oldu

Trabzon'da bir kişi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından (SYDV) aldığı yardımı az bularak, vali yardımcısını tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, SYDV'den kendisine her ay 100 YTL yardım yapıldığı belirtilen Cem Ö, verilen yardımın artırılmasını istedi.
Ancak bu konuda talebi karşılanmayan Cem Ö'nün, odasına girdiği Vali Yardımcısı Mahmut Halal'in üzerine yürüdüğü ve kendisine 100 YTL vermesini istediği öne sürüldü.

Halal'i tehdit ettiği iddia edilen Cem Ö, çağrılan polis ekipleri tarafından güçlüklü odadan çıkartılarak gözaltına alındı.
Cem Ö'nün alınan ilk ifadesinde, 3 çocuk babası olduğunu belirterek, ''Birikmiş kira borcum vardı. Onun için para istedim, Ancak kimseyi tehdit etmedim'' dediği öğrenildi.

Zanlının, ''Görevli memura direnme, tehdit ve hakaret'' suçundan adliyeye sevk edileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel