Sürmene'ye yeni bir bakış açısı

Özarslan, yaptığı açıklamada, bir ilçenin adından söz ettirebilmesi için önemli beş unsurun olması gerektiğini belirterek, ''Stratejik konum, cazibe merkezi olmak, göç almak, ilçede görev yapan ve dışarıdan gelen bürokratların heyecanı ile en önemlisi vas

Sürmene'ye yeni bir bakış açısı
Özarslan, yaptığı açıklamada, bir ilçenin adından söz ettirebilmesi için önemli beş unsurun olması gerektiğini belirterek, ''Stratejik konum, cazibe merkezi olmak, göç almak, ilçede görev yapan ve dışarıdan gelen bürokratların heyecanı ile en önemlisi vasıflı ve kaliteli insan, bence bu beş unsuru oluşturur'' dedi.

Sürmene'de bu beş unsurun da bulunduğunu ifade eden Özarslan, ''Tek eksiğimiz bu potansiyeli harekete geçirebilmek. Bunun için kitapçığımızın, gündemimizin aynı olması gerekiyor.

Ancak böyle başarılı olabiliriz. Bu potansiyeli harekete geçirebilmek için herkes üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olarak hareket etmelidir. 'Bana ne' anlayışından kurtularak yeni bir bakış açısıyla güzel ilçemizi yeniden ayağa kaldırabiliriz'' diye konuştu.

İlçede bir 'A takımı' kadrosu kurmaları gerektiğini dile getiren Özarslan, ''Bu kadro, tespit edilen sorunların çözümü konusunda kısa, orta ve uzun vadede plan ve projeler geliştirmeli, yapılan plan ve projeler hayata geçirilmeli'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel