Sürmene zanlısında son durum

Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda gözetim altında bulunan tutuklu sanık Hasan Danışmaz katılmadı. Mahkeme heyeti, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek olan Da

Sürmene zanlısında son durum

Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda gözetim altında bulunan tutuklu sanık Hasan Danışmaz katılmadı.

Mahkeme heyeti, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek olan Danışmaz'a ait ''akli tahkik raporunun'' beklenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.
Trabzon'un Sürmene ilçesinin Soğuksu Mahallesi Dere mevkisinde, 7 Ocak 2008 gecesi, Hasan Danışmaz'ın evinden silah sesleri gelmesi üzerine komşuların haber verdiği polis ekipleri, evde Danışmaz'ın eşi Hashatun ile çocukları Hasan, Emrullah, Havva, Nurten ve Melek'in cesetlerini bulmuştu.

Olayda yaralanan çocuklardan Coşkun Danışmaz ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Olayla ilgili olarak 8 Ocakta gözaltına alınan Hasan Danışmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel