Trabzon'da bayram programı

Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Ramazan Bayramının kentin yöneticileri ile halkın kaynaşması açısından önemli bir fırsat olduğu belirtildi. Birlik ve beraberliği pekiştirmesi, şehrin güzel ve anlamlı geleneklerinin yaşatılması amacıyla haz

Trabzon'da bayram programı
Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Ramazan Bayramının kentin yöneticileri ile halkın kaynaşması açısından önemli bir fırsat olduğu belirtildi.

Birlik ve beraberliği pekiştirmesi, şehrin güzel ve anlamlı geleneklerinin yaşatılması amacıyla hazırlanan bayram programına, protokol mensuplarıyla halkın birlikte katılmasının uygun görüldüğü ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Valiliğimizce düzenlenen program kapsamında bayramın birinci günü olan 30 Eylül Salı günü şehitlik ve mezarlık ziyaretinden sonra Trabzon Belediyesi Meclis Salonunda halkla bayramlaşma gerçekleştirilecek.

Aynı gün İl Jandarma Komutanlığında Mehmetçikle, Emniyet Müdürlüğünde polislerle, Trabzon Çocuk Yuvasında çocuklarla, Huzurevinde yaşlılarla, Fatih Devlet Hastanesinde hastalarla, Fatih Çocuk Yuvası ve Yetiştirme Yurdunda çocuk ve gençlerle bayramlaşılacak.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler