"Ayrımcılık yapmıyoruz"

Verilen iftar yemeğine çok sayıda katılım olurken, burada bir konuşma yapan başkan Volkan Canalioğlu, ayırımcılık yapmadan herkese hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi. Belediye meclis çalışmalarını değerlendiren Başkan Canalioğlu, uzun süreden beri kavg

"Ayrımcılık yapmıyoruz"
Verilen iftar yemeğine çok sayıda katılım olurken, burada bir konuşma yapan başkan Volkan Canalioğlu, ayırımcılık yapmadan herkese hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi.

Belediye meclis çalışmalarını değerlendiren Başkan Canalioğlu, uzun süreden beri kavgasız uyum içinde çalıştıklarını belirtirken, yasaların ön gördüğü kurallar içersinde hareket ettiklerini söyledi.

Hiç bir ayırımcılık yapmadan Trabzon'a hizmet vermeye çalıştıklarını ifade eden başkan Canlaioğlu, Trabzon'a hizmetinin hiç bir zaman bitmeyeceğini sözlerine ekledi.

Daha sonra söz alan AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkanı İsmail Kemerkaya, yaklaşık 4,5 yıldır kavga etmeden birbirlerine saygılı görev yapmaya çalıştıklarını belirterek, Canalioğlu'na teşekkür etti.

Kemerkaya, bu süre içinde meclis olarak mahkemelik olduklarını ancak Trabzon'a hizmetlerinin hiçbir zaman bitmeyeceğini belirterek " Yaklaşık 4,5 yıldır kavgasız bir şekilde görev yapıyoruz. Parti ayırımı yapmadan Trabzon'a hizmet için üyelerimiz var gücüyle çalışıyor.

Fırtınalı günlerimiz diğer şehirlerin çalışmalarına örnek olur" dedi.
İftar yemeğine, belediye başkan yardımcıları, basın mensupları ve daire amirleri de katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel