SSCB, valilik makamında

Trabzon Valilik makamında asılı duran ve 1922 yılında kurulan ardından 25 Aralık 1991 tarihinde Devlet Başkanı Mihail Gorbaçov'un istifa etmesinin ardından dağılan Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'nin (SSCB) bir bütün olarak gösterildiği eski harita

SSCB, valilik makamında

Trabzon Valilik makamında asılı duran ve 1922 yılında kurulan ardından 25 Aralık 1991 tarihinde Devlet Başkanı Mihail Gorbaçov'un istifa etmesinin ardından dağılan Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'nin (SSCB) bir bütün olarak gösterildiği eski haritanın hala asılı durması şaşkınlık yarattı. Haritanın hangi vali döneminde asıldığı bilinmezken, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, haritadan bilgisi olduğunu ve yenisi ile değiştirilmesi için özel kalem müdürlüğüne talimat verip istek yapıldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler