SP'den haber61.net'e ziyaret

Saadet Partisi MKY üyesi ve eski Trabzon milletvekili Şeref Malkoç, SP Trabzon İl Başkanı Ömer Topaloğlu, belediye başkan adayı Mahmut Çizmecioğlu ve partiler haber61.net'e bayram ziyaretinde bulundular. Malkoç, siyasetin henüz şekillenmediğini ve diğer p

SP'den haber61.net'e ziyaret

Saadet Partisi MKY üyesi ve eski Trabzon milletvekili Şeref Malkoç, SP Trabzon İl Başkanı Ömer Topaloğlu, belediye başkan adayı Mahmut Çizmecioğlu ve partiler haber61.net'e bayram ziyaretinde bulundular.

Malkoç, siyasetin henüz şekillenmediğini ve diğer partilerin belediye başkan adaylarını henüz açıklamadığını belirterek, “Biz adayımızı belirledik. Adayı önce açıklamanın çok avantajları var, adayalar arasında yarış bazen küskünlük yaratıyor. Biz bunun önüne geçtik, Sayın Çizmecioğlu adaylığı düşünüp, düşünmediğini sorduk, onay alınca adayımız açıkladık. Sayın Çizmecioğlu pırıl pırıl bir insan belediyeciği sivil bilen kişi zaten belediyede imar müdür ve belediye başkan yardımcılığı yaptı. Belediyeciliği iyi bilen kişi. Trabzon'un çehresini değiştirebilir” dedi.



Belediye başkan adayı Çizmecioğlu, bugün buraya siyaset konuşamya değil bayram ziyareti için geldik. Uzun yıllar siyasetin içinde belediyecilik konsduundsa tecrübeye sahibim. Kolay bir seçim olmayacağını biliyoruz. Biz adaylığımız açıkladık ve seçim yarışında startı verdik, Trabzon için hayırlı olsun” dedi.

Haber61.net imtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu da site ile ilgili ziyaretçilere bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel