Gümrükçüoğlu ilk vaadini yaptı

Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığından istifa ederek Ak Parti'den Trabzon Belediye Başkan aday adayı olan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ilk seçim vaadini haber61'e açıkladı. Gümrükçüoğlu aday olması ve belediye başkanı seçilmesi halinde Trabzon'u yeniden ileriye ta

Gümrükçüoğlu ilk vaadini yaptı

Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığından istifa ederek Ak Parti'den Trabzon Belediye Başkan aday adayı olan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ilk seçim vaadini haber61'e açıkladı. Gümrükçüoğlu aday olması ve belediye başkanı seçilmesi halinde Trabzon'u yeniden ileriye taşıyacaklarını söyledi.

 

Tabakhane de başlayan kentsel dönüşümü Trabzon'un bir çok yerinde gerçekleştireceklerini ifade eden Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon ana arterlerle güneye açarak güney çevre yolunu gündeme taşıyacağız dedi.

 

Ak Parti Trabzon Belediye Başkan aday adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un GAP ve Batum'a tren yolu ağıyla bağlanması konusunun da merkezi hükümetle birlikte hareket ederek hayata geçirilebilecek bir proje olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel