Şılbır hayata tutunamadı!

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın veda yemeğinde bir anda rahatsızlanarak yere yığılan Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Mustafa Şılbır apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede, kalp krizi geçirdiği belirlenen Şılbır yapılan tüm mü

Şılbır hayata tutunamadı!

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın veda yemeğinde bir anda rahatsızlanarak yere yığılan Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Mustafa Şılbır apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede, kalp krizi geçirdiği belirlenen Şılbır yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

SON SÖZLERİ...
Trabzon'dan ayrılacak olan Vali Kızılcık için Karadeniz Teknik Üniversitesi (Ktü) Sahil Tesisleri'nde veda yemeği düzenlendi. Yemek sırasında konuşma yapmak üzere kürsüye gelen Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Şılbır, "Sayın Valimin çok büyük hizmetleri oldu" dedikten sonra fenalaşarak yere yığıldı. Daha önce by-pass ameliyatı geçirdiği öğrenilen Şılbır kaldırıldığı Ktü Farabi Hastanesin'de hayata gözlerini yumdu.

Mustafa Şılbır'ın cenazesi 21 Ağustos 2013 Çarşamba günü Öğle namazını müteakip Yeşilova Beldesinde kılınacak cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kapristanlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler