Seyyar zabıtayı darp etti

Alınan bilgiye göre, Pazarkapı Mahallesinde bulunan Pazarkapı Camisi önünde tezgah açan seyyar satıcılar Emre Demirci ile kardeşi Bahtiyar Demirci, zabıta ekiplerince, tezgahlarını kaldırmaları yönünde uyarıldılar. Tezgahlarını kaldırmak istemeyen ve dire

Seyyar zabıtayı darp etti
Alınan bilgiye göre, Pazarkapı Mahallesinde bulunan Pazarkapı Camisi önünde tezgah açan seyyar satıcılar Emre Demirci ile kardeşi Bahtiyar Demirci, zabıta ekiplerince, tezgahlarını kaldırmaları yönünde uyarıldılar.

Tezgahlarını kaldırmak istemeyen ve direnen Demirci kardeşler, zabıta memurları Erdem Ayyıldız (31) ve Demir Tan Sağlam (30) darp ettiler.

Takviye ekiplerin gelmesiyle Emre ve Bahtiyar Demirci, etkisiz hale getirildi. Demirci kardeşler daha sonra polis tarafından gözaltına alındı.

Darp sonucu yaralanan zabıta memurları Ayyıldız ve Sağlam, kaldırıldıkları Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel