Şener'in sözleri olay yarattı

Trabzonspor Kulübüne devrine karar verilen Yenimahalle sahil dolgu alanının görüşüleceği dünkü Trabzon Belediye Meclisi toplantısına katılmayan AK Parti grubunun Başkanı İsmail Kemerkaya, konuyla ilgili haber61'e olay açıklamalarda bulunan Trabzonspor Kul

Şener'in sözleri olay yarattı

Trabzonspor Kulübüne devrine karar verilen Yenimahalle sahil dolgu alanının görüşüleceği dünkü Trabzon Belediye Meclisi toplantısına katılmayan AK Parti grubunun Başkanı İsmail Kemerkaya, konuyla ilgili haber61'e olay açıklamalarda bulunan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'e cevap niteliğinde bir açıklama yaptı.

Kemerkaya açıklamasında, Canalioğlu'nu hedef alarak, “Beledişe Başkanı Sn. Volkan Canalioğlu, yine bir basiretsizlik örneği sergileyerek, bu konunun altyapısını oluşturmadan, hiçbir meclis üyesinin görüşünü almadan tamamen adeta bir oldu-bitti anlayışıyla Trabzon'umuzun seçkin kurumlarını birbirine düşürülmesinin baş mimarıdır” dedi.

İşte Kemerkaya'nın o açıklaması:

“Bırakın Trabzonspor'umuza karşı herhangi bir eylem içerisinde olmayı böyle bir düşünceyi dahi aklımızdan geçirmek bile mümkün değildir. Kaldı ki, aynı Meclis daha 6 ay önce sahildeki Haluk Ulusoy Spor Tesislerinin komisyonlara dahi havale etmeden meclise ittifakla oylamak suretiyle Trabzonspor'umuza hizmet etmenin büyük mutluluğu içerisinde devrini gerçekleştirmiştir. Trabzonspor sevdamızdan hiçbir kimsenin ama hiçbir kimsenin şüphe etmesi mümkün değildir.
Biz Trabzon Belediye Meclis üyeleri, en az Başkanımız Sadri Şener Bey kadar Trabzonsporluyuz. Mecliste yakalarımıza meclis üyesi rozeti yerine Trabzonspor rozeti takmaktan gurur duyuyoruz. Bu nedenle Trabzonspor Kulübü Sn. Sadri Şener'in haber61'e vermiş bulunduğu “Trabzonspor'a darbe vurdular” şeklindeki talihsiz ve haksız beyanı, biz Trabzon Belediye Meclisi Üyelerini son derece üzmüştür.

Esasında, Trabzon'da dünden beri yaşanan bu nahoş olayların müsebbibi, Belediye Başkanı Sn. Volkan Canalioğlu'dur. Sn. Belediye Başkanı bu konu ile ilgili tüzel kişiliğini dikkate almayarak bir emri vaki ile gündem yapmıştır. Ben, meclisin çoğunluğunun Grup Başkanı İsmail Kemerkaya olarak hususu ancak meclis gündemi adresime postalandığında öğrenmiş olduğum gibi, diğer bütün Meclis üyesi arkadaşlarımda aynı şekilde haberdar oldular. Trabzon Belediye Meclisi, Trabzon Belediye Başkanı'nın da üstünde Belediyenin en büyük karar ve denetim organı olarak hiçbir gücün emriyle iş yapmaz. Bu meclis, aynı Trabzonspor gibi Trabzon halkının ta kendisidir.

Netice olarak Beledişe Başkanı Sn. Volkan Canalioğlu, yine bir basiretsizlik örneği sergileyerek, bu konunun altyapısını oluşturmadan, hiçbir meclis üyesinin görüşünü almadan tamamen adeta bir oldu-bitti anlayışıyla Trabzon'umuzun seçkin kurumlarını birbirine düşürülmesinin baş mimarıdır. Burada Sn. Belediye Başkanının göremediği ve biz Meclis üyeleri olarak şimdiden gördüğümüz, Trabzonspor'umuzu gelecekte yargıya düşürecek şekilde Türkiye gündeminde tartıştırmamak için bu gündem konusunun; hukuki altyapısı tamamlanarak, seçilecek yeni meclisin kararına bırakmak düşüncesiyle dünkü meclis toplantısına katılmadığımızı bir kez daha Trabzon kamuoyunun bilgilerine sunmak isterim”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel