Şehidin mezarında gözyaşı vardı

Şehit Uzman Çavuş Mustafa Aliyazıcıoğlu'nun Trabzon'un Yomra ilçesine bağlı İkisu köyündeki mezarı bayramın ilk günü ailesi ve yakınları tarafından ziyaret edildi. Sağanak yağmur altında eşinin mezarına gelen Asiye Aliyazıcıoğlu, bir taraftan gözyaşı döke

Şehidin mezarında gözyaşı vardı

Şehit Uzman Çavuş Mustafa Aliyazıcıoğlu'nun Trabzon'un Yomra ilçesine bağlı İkisu köyündeki mezarı bayramın ilk günü ailesi ve yakınları tarafından ziyaret edildi. Sağanak yağmur altında eşinin mezarına gelen Asiye Aliyazıcıoğlu, bir taraftan gözyaşı dökerken bir taraftan da eşinin ruhu için Kur'an okudu, dua etti.

Şehit eşini hiç unutmadığını belirten Asiye Aliyazıcıoğlu, şöyle konuştu: "13 yıllık evliliğimizin ardından eşimin olmadığı bir bayram yaşıyorum. Benim için anlatılmaz bir durum. Çok zor. Allah silah arkadaşlarına hayırlı ömürler versin. Görevlerini başarıyla tamamlasınlar. Başka ne diyebilirim."

Şehit Uzman Çavuş Mustafa Aliyazıcıoğlu'nun ağabeyi Halil İbrahim Aliyazıcıoğlu da kardeşiyle gurur duyduğunu söyledi. Kardeşinin her zaman şehitlik mertebesine ulaşmak istediğini ve bunu son izine gelişinde kendilerine söylediğini ifade eden Halil İbrahim Aliyazıcıoğlu, şöyle konuştu:

"Acımızı yüreğimize gömdük. Ama bir yandan da şehit kardeşimle gurur duyuyorum. İnşallah bizi de sancağı altına alır, şefaatine nail oluruz. Allah silah arkadaşlarına kazasız belasız görevlerini tamamlamalarını nasip
etsin. Ağabeyim son gelişinde anneme şehit olmak isteğini söylemişti. İnşallah Aliyazıcıoğlu ailesine de şehitlik nasip olur demişti. Kendisi şehit oldu. Allah mekanını cennet eylesin."
Şehit Uzman Çavuşun kayınbiraderi Kamil Sarı da acılarının büyük olduğunu söyledi.

İstihkam Uzman Çavuş Mustafa Aliyazıcıoğlu, 5 Eylül tarihinde Şırnak kırsalında bölücü terör örgütü mensupları tarafından yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit düşmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel