Saunaya fuhuş operasyonu

Samsun'da bir saunaya düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan zanlılardan 1'i polis 4 kişi tutuklanırken, 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapılan ihbar sonucu harekete geçen Samsun Emniyet

Saunaya fuhuş operasyonu

Samsun'da bir saunaya düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan zanlılardan 1'i polis 4 kişi tutuklanırken, 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapılan ihbar sonucu harekete geçen Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kale Mahallesi'ndeki bir saunada masör olarak çalışan bayanların burada para karşılığı erkeklerle fuhuş yaptığının tespit edilmesi üzerine 6 ay süren takip sonucu 11 kişiyi gözaltına almıştı. Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen zanlılardan sauna sahibi Mustafa T., eşi Zülfiye T., Bülent Y. ile daha önce Samsun'da görev yapan ve Giresun'a tayin olan polis memuru Halil U., akşam saatlerinde çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. E.A. ve H.Ç. adlı zanlılar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel