Sarı'dan Çarpıcı Açıklama

22 Temmuz 2007 Milletvekili Genel seçimlerinde Trabzon'dan Ak Parti'den aday adayı olan Ahmet Sarı, il başkanlığı görevine aday olmadığını ancak adaylığın gerektirdiği kriterleri taşıdığını söyledi.Ak Parti Trabzon Merkez İlçe başkan yardımcılığı ve Tanıt

Sarı'dan Çarpıcı Açıklama

22 Temmuz 2007 Milletvekili Genel seçimlerinde Trabzon'dan Ak Parti'den aday adayı olan Ahmet Sarı, il başkanlığı görevine aday olmadığını ancak adaylığın gerektirdiği kriterleri taşıdığını söyledi.

Ak Parti Trabzon Merkez İlçe başkan yardımcılığı ve Tanıtım ve Medya başkanlığı görevini yürütürken istifa ederek 22 temmuz seçimlerinde aday adayı olan ve 8 kişilik listeye giremeyen Ahmet Sarı, partisine ilk günkü gibi sevgi ve heyecanla hizmet etmeyi sürdürdüğünü ifade etti.

İsmi şuanda vekaletten yürütülen Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı için geçen Sarı, kendisinin bu göreve talip olmadığını ancak il başkanlığının gerektirdiği kriterlere sahip olduğunu dile getirdi.

Ak Parti'nin önceliklerinin yeni kabinenin kurulması ve Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu belirten Sarı, Trabzon il başkanlığına kimin atanacağı konusunda ise Trabzon ölçeğinde tartışıldığını ifade etti.

Şuanda il başkanlığı vekaletten yürütülen iki il bulunduğunun da altını çizen Sarı, “İstanbul ve Trabzon İl başkanlığı görevleri vekaleten yürütülüyor. Ancak bunlarda en kısa zamanda asalete dönüşecektir. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Ak Parti'nin vizyon ve misyonuna uygun bir atama yapılacaktır. Ben bu aşamada il başkanlığa değil, il başkanlığının gerektirdiği kriterlere sahip olduğumu söyledim. Bu noktada her hangi bir görev verilirse, bunu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışırız. Ancak başka arkadaşımıza verilirse de destek olmayı sürdürürüz” dedi.

Taka Gazetesi



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel