Samsun'dan yardım eli...

Bireysel Kalkınma ve Yardımlaşma (BKY) Derneği, ülkelerindeki iç karışıklıklardan dolayı Samsun’a yerleşen Afganistanlı aileye giysi yardımında bulundu.BKY Derneği Genel Başkanı Mustafa Yiğit, Samsun’da yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yardıma muhtaç Af

Samsun'dan yardım eli...

Bireysel Kalkınma ve Yardımlaşma (BKY) Derneği, ülkelerindeki iç karışıklıklardan dolayı Samsun’a yerleşen Afganistanlı aileye giysi yardımında bulundu.

BKY Derneği Genel Başkanı Mustafa Yiğit, Samsun’da yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yardıma muhtaç Afganistan’daki iç karışıklıktan dolayı Samsun’da gelen 5 kişilik Zuhuri ailesine giysi yardımında bulundu.

Derneklerinin 2005 yılından bu yana faaliyette olduklarını belirten Dernek Genel Başkanı Mustafa Yiğit, “Durumu iyi olmayanlara yardımlarımız hızla devam ediyor. Hayırsever vatandaşlardan aldığımız giysileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmada köprü vazifesi kuruyoruz. Yaklaşık 3 aydır Samsun’da olan Afganistan’dan ülkemize gelen Zuhuri ailesine de giysi yardımında bulunduk ve bundan sonra da bulunmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın da bu tür yardım derneklerini desteklemelerini bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel