Trabzon'da seyir halindeki tır alev aldı!

Trabzon’da seyir halindeki bir TIR alev alınca, ilk müdahale esnaf ve vatandaşlardan geldi.Olay, Trabzon’un Kavaklı beldesi Yalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Necati Hacıoğlu (50) idaresindeki 74 AJ 963 çekici plakalı TIR, Rize’ye

Trabzon'da seyir halindeki tır alev aldı!

Trabzon’da seyir halindeki bir TIR alev alınca, ilk müdahale esnaf ve vatandaşlardan geldi.

Olay, Trabzon’un Kavaklı beldesi Yalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Necati Hacıoğlu (50) idaresindeki 74 AJ 963 çekici plakalı TIR, Rize’ye meyve suyu ve temizlik malzemesi götürürken, yolda bir anda alev aldı. Hacıoğlu, aracı güçlükle yol kenarına çekerken, Kavaklı beldesi esnafları ve çevredeki dolmuş şoförleri ellerinde yangın tüpleri ve kovalar ile yanan araca müdahale etmeye çalıştı.

Yangının dorseye sıçramaması için vatandaşlar büyük gayret sarf ederken, olay yerine gelen Akçabat itfaiye ekipleri yangını güçlükle kontrol altına aldı. Bu anları ise, Murat Aydın isimli vatandaş, cep telefonu ile anbean görüntüledi.

Aydın, olayı ise şu sözleri ile anlattı: “Trabzon’a gidiyordum yanımdan geçen TIR, ışıklarda ani fren yaptı ve birden yanmaya başladı. Çevredeki esnaflar ve geçen sürücüler araçlarındaki ve iş yerlerindeki yangın tüpleriyle yanan TIR’a müdahale etti. Daha sonra Akçabat İtfaiyesi olay yerine gelerek yangına kontrol altına aldı” şeklinde konuştu.

20131001aw000285_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler