Şampiyonluğa göz kırptı

Trabzon genelinde yapılan müsabakalarda il birincisi olarak Erzincan'daki grup müsabakalarına katılmaya hak kazanan Vakfıkebir Lisesi genç erkekler voleybol takımı, grup eleme maçlarında Bitlis, Artvin ve Erzurum takımları ile yaptığı müsabakaların hiçbir

Şampiyonluğa göz kırptı
Trabzon genelinde yapılan müsabakalarda il birincisi olarak Erzincan'daki grup müsabakalarına katılmaya hak kazanan Vakfıkebir Lisesi genç erkekler voleybol takımı, grup eleme maçlarında Bitlis, Artvin ve Erzurum takımları ile yaptığı müsabakaların hiçbirinde set dahi vermeyerek yarı finale yükseldi.

Vakfıkebir takımı, 1-4 Mart tarihlerinde Erzincan'da İstanbul, Ankara ve Çankırı il birincileriyle yarı finalde karşılaşacak.

Vakfıkebir Lisesi Okul Müdürü Haydar Çoban, 4 yıldır voleybolda Trabzon'u temsil ettiklerini söyleyerek, bir de Türkiye 5.likleri olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler