Bıyık değil, şirketi kaybetmiş

 “TTSO'da ilginç ittifak” ile TTSO seçimlerinde kimler kaybetti, haberimizi dün okuyucularımıza duyurmuştuk. Haberimizde kamuoyunda Ali Osman Ulusoy'a açık destek mesajları veren Kenan Bıyık'ın 34. Meslek Grubunda seçimi kaybetmesi haber olarak okuyucular

Bıyık değil, şirketi kaybetmiş

 “TTSO'da ilginç ittifak” ile TTSO seçimlerinde kimler kaybetti, haberimizi dün okuyucularımıza duyurmuştuk.

Haberimizde kamuoyunda Ali Osman Ulusoy'a açık destek mesajları veren Kenan Bıyık'ın 34. Meslek Grubunda seçimi kaybetmesi haber olarak okuyucularımızla paylaştık. Bunun üzerine Bıyık, bir açıklama yaptı.

Ticaret Odalarında öncelikle şahısların değil, firmaların yarıştığını ifade eden Bıyık "TTSO seçimlerine ben oy kullanmadım, şirketimiz adına yetki verdiğimiz ortağım oy kullandı" dedi.

İşte Bıyık'ın açıklaması:

 

“Daha önce de açıklamamda yer verdiğim üzere, Trabzon Ticaret Odası seçimlerinde şahsım seçime girmemiş, şirketim adına ortağım girmiştir. Ticaret Odaları'nda öncelikle şahıslar değil, firmalar yarışır. Tekrar altını çizerek belirtiyorum ki, Kenan Bıyık olarak TTSO seçimlerine girmedim, oy kullanmaya dahi gitmedim. Bu tür yanlı ve karalamaya yönelik haberleri esefle kınıyorum"

Bu konuyla ilgili haberimiz:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler