Resmen aday oldu

AK Parti Trabzon belediye başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, resmi adaylık başvurusunu yaptı. AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Merkez İlçe Seçim Kurulu'na resmi adaylık başvurusunda bulundu.Akşam saatlerinde AK

Resmen aday oldu

AK Parti Trabzon belediye başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, resmi adaylık başvurusunu yaptı.

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Merkez İlçe Seçim Kurulu'na resmi adaylık başvurusunda bulundu.

Akşam saatlerinde AK Parti İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar, AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın ile birlikte Trabzon Adliyesi'ne gelen Gümrükçüoğlu, Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mazlum Kurtoğlu'na resmi adaylık başvurusunu içeren dosyayı sundu. AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, yaptığı konuşmada Mahalli İdareler Seçimleri'nin Trabzon'da başarılı geçmesini temenni ederek bu süreçte adaylara ve kamu görevlilerine başarılar diledi. AK Parti olarak seçimlerin sağlıklı bir şekilde yapılması için çalışan kamu görevlilerine yardımcı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Balta, seçimlerin ülkeye ve Trabzon'a hayırlı olması temennisinde bulundu.

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise seçimlerin halkın iradesinin sandığa yansıması nedeniyle demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu dile getirerek bu süreçte herkese başarılar diledi. Gümrükçüoğlu, 29 Mart'ta yapılacak seçimlerde Trabzon Belediyesi'ni AK kadrolarla tanıştırmak istediklerini ifade etti.

Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mazlum Kurtoğlu da seçimlerin adil bir şekilde yapılması için çalıştıklarını ve bu doğrultuda gerekli hazırlıkları yaptıklarını söyledi. Zaman zaman istenmeyen olumsuzlukların ortaya çıkabileceğini belirten Kurtoğlu, seçim sürecinin sıkıntısız geçmesi için herkesin üzerine düşeni yapmasının şart olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel