Sahte MİT 10 kontor aldı

Rize'de son günlerde artan kontör dolandırıcılığına yeni bir tanesi eklendi. Rize'nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde ikamet eden H.A.T. isimli kişiyi telefonla arayan S.D. isimli kişi kendisini MİT mensubu olarak tanıtarak, H.A.T. isimli şahsa bazı ki

Sahte MİT 10 kontor aldı

Rize'de son günlerde artan kontör dolandırıcılığına yeni bir tanesi eklendi. Rize'nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde ikamet eden H.A.T. isimli kişiyi telefonla arayan S.D. isimli kişi kendisini MİT mensubu olarak tanıtarak, H.A.T. isimli şahsa bazı kişilerin banka hesabına girerek parasını kendi hesaplarına aktarmak istediklerini söyledi. S.D. isimli şahıs MİT adına bu konuyu takip ettiğini belirterek zanlıların yakalanmasında kullanılmak üzere H.A.T.'tan 10 bin kontör istedi. Telefonda kendisini arayan kişinin gerçek MİT mensubu olduğunu sanan H.A.T. şahsa 10 bin kontör gönderdi. Daha sonra bu durumdan şüphelenen vatandaş konuyu jandarmaya bildirdi. Jandarmada dolandırıldığını anlayan vatandaş kendisini arayan numaradan şikayetçi oldu. Yapılan araştırmada numaranın S.D. isimli şahsa ait olduğu tespit edildi. S.D. hakkında yasal işlem başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel