Rize'den yürek yakan mektup!

Rize'de cinnet geçiren annesi tarafından polis memuru olan babası ve dört yaşındaki kardeşi öldürülen, kendisi olayı ağır yaralı olarak atlatan 7 yaşındaki Gökberk Olgun'un olaydan üç gün önce annesi için yazdığı mektup ortaya çıktı.Rize'de 5 Ocak 2010 ta

Rize'den yürek yakan mektup!

Rize'de cinnet geçiren annesi tarafından polis memuru olan babası ve dört yaşındaki kardeşi öldürülen, kendisi olayı ağır yaralı olarak atlatan 7 yaşındaki Gökberk Olgun'un olaydan üç gün önce annesi için yazdığı mektup ortaya çıktı.


Rize'de 5 Ocak 2010 tarihinde meydana gelen korkunç olayda, aralarında şiddetli geçimsizlik bulunan Gülseren Olgun(33) cinnet geçirerek tartıştığı polis memuru eşi Çağatay Olgun'u(35) dört yaşındaki oğlu Altuğ ve yedi yaşındaki oğlu Gökberk'i silahla yaralayıp aynı silahla intihar etmişti. Olayda anne, baba ve Altuğ hayatını kaybederken Hüseyin Yardımcı İlköğretim Okulu 1. Sınıf Öğrencisi Gökberk Olgun olaydan ağır yaralı olarak kurtulmuştu.

rize_mektup.jpg


Gökberk Olgun'un korkunç olaydan üç gün önce annesi Gülseren Olgun için yazdığı bir şiir ortaya çıktı. Olgun'un şiiri sınıf öğretmeni Nuray Birici'nin verdiği bir ödev üzerine hazırladığı öğrenildi. Olgun annesine hediye etmek üzere yazdığı şiirinde, annesine olan sevgisini "Beni dünyaya getirdiğinden beri. Gül yüzüne doyamadım anne. Bana öğrettiğin ilk heceden beri. Diline doyamadım anne. Ateş oldun yaktın, ısıttın tenimi. Sıcaklığına doyamadım anne. Türküler şarkılar ezberledim. Ninnilerine doyamadım
anne. Kimler sevip okşadılar yanağımı. Öpücüklerine doyamadım anne." Mısraları ile dile getirmeye çalışmıştı. Ancak Gökberk, öğretmeni inceleyip not verdikten sonra annesine hediye etmeyi düşündüğü bu şiiri annesine veremedi. Okul Müdürü Mustafa Babanlı, Göberk'i annesi Gülseren Olgun'un her gün düzenli olarak okula kadar getirdiğini, yanaklarından öperek okuldan ayrıldığını söyledi. Babanlı, annesinin oğluna çok düşkün olduğunu da belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel