Gümüşhane'de 1 kişi evinde öldü

Edinilen bilgiye göre, Devlet Hastanesi karşısında bulunan eczanede uzun yıllardan beri kalfa olarak çalışan Ali Nurettin Karagenç (56), bu sabah işe gelmeyince eczanede çalışan arkadaşları telefonla kendisine ulaşmaya çalıştı.Telefonlara cevap vermeyen K

Gümüşhane'de 1 kişi evinde öldü

Edinilen bilgiye göre, Devlet Hastanesi karşısında bulunan eczanede uzun yıllardan beri kalfa olarak çalışan Ali Nurettin Karagenç (56), bu sabah işe gelmeyince eczanede çalışan arkadaşları telefonla kendisine ulaşmaya çalıştı.

Telefonlara cevap vermeyen Karagenç'ten şüphelenen çalışanlar, daha sonra çilingir yardımı Çamlıca Mahallesi Gazi Sokak'taki evinin kapısını açtıklarında Karagenç'in cansız bedeni ile karşılaştılar.

Yapılan ilk incelemede çay demlemek için mutfaktaki ocağı açtıktan sonra, yüzünü yıkarken lavabonun önünde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiğinden şüphelenilen Karagenç'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
 

Aslen Erzurumlu olduğu ve ailesinin de orada yaşadığı öğrenilen Karagenç'in, uzun yıllardan beri Gümüşhane'de çalıştığı ve tek başına kaldığı öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel