Beylikdüzünden kuzeyin oğlu geçti

İstanbulda C.H.P’deki tek Trabzonlu ilçe başkanı olan İmamoğlu son günlerin en popüler sanatçılarından Volkan Konak’ı Beylikdüzü’ne getirerek verdirdiği konserde 30 bin kişiye seslendi.CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve

Beylikdüzünden kuzeyin oğlu geçti

İstanbulda C.H.P’deki tek Trabzonlu ilçe başkanı olan İmamoğlu son günlerin en popüler sanatçılarından Volkan Konak’ı Beylikdüzü’ne getirerek verdirdiği konserde 30 bin kişiye seslendi.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile organize ettiği bir dizi etkinlik programı içinde Beylikdüzü’nde konser veren Konak Beylikdüzü’nü adeta mest etti

Etkinlikler nedeni ile bir açıklama yapan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ‘Bu güzel ve anlamlı bayramda gençlerimize Cumhuriyete, Atatürk’e ve devrimlerine en çok sahiplenen örnek bir sanatçıyla seslenmek istedik.  33. Kurultayda yeni genel başkanına değil 2011 yılının başbakanı Kemal Kılıçdaroğlu’na kavuşan partimizin kurultay sonrası düzenlediği ilk etkinlik olan konserde on binlerce insanımıza keyifli anlar yaşattığımız için mutlu olduk dedi.

Avcılar Belediye Başkanı, Çatalca Belediye Başkanı ve ilçe protokolünün de bulunduğu konsere çiçeği burnundaki yeni genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun telefonla bağlanması ise halkı coşturdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat