Rize'de peş peşe gelen acı: 20 saat arayla hayatlarını kaybettiler

Rize’de Kur’an Kursu öğreticisi Erdoğan Yazıcı, 20 saat arayla hem babasını hem annesini kaybetti. Yazıcı, birer gün arayla anne ve babasını son yolculuğuna uğurladı.
Rize'de peş peşe gelen acı: 20 saat arayla hayatlarını kaybettiler

Rize’nin merkeze bağlı Zincirliköprü Köyü’nde yaşayan ve Karayemiş Köyü Kur’an Kursu’nda görev yapan Erdoğan Yazıcı (58), 20 saat arayla hem babasını hem de annesini kaybederek büyük bir acı yaşadı. Yazıcı, bir gün arayla anne ve babasını toprağa verdi.

20 saat arayla iki acı haber

Rize’de yaşayan Kur’an Kursu öğreticisi Erdoğan Yazıcı, yaşlı anne ve babasına daha iyi bakabilmek için emeklilik planları yaparken peş peşe gelen iki acı haberle sarsıldı.

Yaklaşık 3 yıl önce bypass ameliyatı geçiren ve bir süredir böbrek yetmezliğiyle mücadele eden baba Ali Yazıcı (89), Cumartesi günü saat 11.00 sıralarında tedavi gördüğü Rize Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Babasının defin işlemleriyle ilgilenen Erdoğan Yazıcı, cenaze hazırlıkları sürerken ikinci bir acı daha yaşadı.

rizede-pes-pese-gelen-aci-20-saat-arayla-hayatlarini-kaybettiler

Anne de 20 saat sonra hayatını kaybetti

Astım ve bronşit dışında ciddi bir sağlık sorunu bulunmayan anne Münevver Yazıcı (89), eşinin vefatından yalnızca 20 saat sonra, Pazar günü sabah saat 08.00 sıralarında hayatını kaybetti.

Arka arkaya yaşanan bu kayıplar, aileyi ve yakın çevreyi derin üzüntüye boğdu.

Emeklilik planı yarım kaldı

Erdoğan Yazıcı’nın, anne ve babasına daha iyi bakabilmek için erken emeklilik planı yaptığı öğrenildi.

rizede-pes-pese-gelen-aci-20-saat-arayla-hayatlarini-kaybettiler

Birer gün arayla defnedildiler

Zincirliköprü Köyü Yeni Camii’nde düzenlenen cenaze törenlerinde hüzün hakim oldu. Baba Ali Yazıcı Pazar günü, anne Münevver Yazıcı ise Pazartesi günü öğle namazının ardından kılınan cenaze namazları sonrası aynı köyde toprağa verildi.

Kaynak:Olay53

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.