Rize'de Erdoğan'ı kızdıracak eylem !

 Türkiye'nin hızla yavaşlayan nüfus artışı nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan her fırsatında "en az 3 çocuk yapın" tavsiyesinde bulunmaya devam ediyor. Ancak bugün Erdoğan'ın memleketi Rize'de 2 çocuk babası bir vatandaşın isyanı bu tavsiyenin gerçek

Rize'de Erdoğan'ı kızdıracak eylem !

 

Türkiye'nin hızla yavaşlayan nüfus artışı nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan her fırsatında "en az 3 çocuk yapın" tavsiyesinde bulunmaya devam ediyor.
 
Ancak bugün Erdoğan'ın memleketi Rize'de 2 çocuk babası bir vatandaşın isyanı bu tavsiyenin gerçekleşmesinin zor olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
 
Rize'nin Pazar ilçesinde, bir süredir iş aramasına rağmen bulamadığını belirten 34 yaşındaki Evren Genç, kendisini belediye binasının önündeki demir korkuluklara zincirledi.
 
Belediye önünde zincirli eylemde bulunan Evren Genç, polis ve zabıta memurlarına cezaevinden şartlı tahliye ile çıktığını, iki senedir başvuru yapmasına rağmen iş bulamadığını anlattı. İŞ-KUR’un da kendisine cevap vermediğini öne süren Genç, "İki ay sonra çocuğum olacak.
 
Eşim hasta, ona ilaç alamadım. Bana akıl verin, ne yapayım?” diye dert yandı. Polis ve zabıtaların güçlükle ikna ettiği Evren Genç, zabıta görevlilerinin zinciri kesmesi sonrasında karakola götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel