Rize'de 4 kişiye ulaşılamıyor

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi sınarları içerisinde bulunan Yukarı Anzer Yaylası'ndaki 2 çoban ile küçükbaş hayvanları Aşağı Anzer Yaylası'na indirmek üzere 24 saat önce yola çıkan 4 kişiden haber alınamıyor. Edinilen bilgiye göre, Yukarı Anzer Yaylası'nda b

Rize'de 4 kişiye ulaşılamıyor

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi sınarları içerisinde bulunan Yukarı Anzer Yaylası'ndaki 2 çoban ile küçükbaş hayvanları Aşağı Anzer Yaylası'na indirmek üzere 24 saat önce yola çıkan 4 kişiden haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, Yukarı Anzer Yaylası'nda bulunan 2 çoban ile çok sayıda küçükbaş hayvanı Aşağı Anzer Yaylası'na indirmek üzere dün sabah saatlerinde yola çıkan aynı aileden 4 kişi aradan geçen 24 saate rağmen Yukarı Anzer Yaylası'na ulaşamadı.

Kayıp 4 kişiden birinin Cevat Kan isimli şahıs ve beraberindeki eşi ve çocukları olduğu iddia edildi. Kayıp şahısları bulmak için çalışma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler