Trabzon'a Güneş doğacak mı?

Trabzonspor yönetimi ve özellikle Başkan Sadri Şener ile asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Hugo Broos'tan boşalacak teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş'i getirmek istiyor.Bordo - mavili takımda daha önce üç kez göreve gelen Şenol Güneş, Trabzonspor'u

Trabzon'a Güneş doğacak mı?

Trabzonspor yönetimi ve özellikle Başkan Sadri Şener ile asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Hugo Broos'tan boşalacak teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş'i getirmek istiyor.

Bordo - mavili takımda daha önce üç kez göreve gelen Şenol Güneş, Trabzonspor'un ardından gittiği Güney Kore'nin FC Seoul takımında iki kez şampiyonluğu kaçırdı. FIFA tarafından bir kez yılın en başarılı teknik adamı seçilen Güneş, milli takım düzeyinde Türkiye'ye Dünya üçüncülüğü kazandıran tek teknik adam olma ünvanını da elinde bulunduruyor. FC Seoul takımıyla sözleşmesi sona erdiği için gelecek hafta pazartesi günü Türkiye'ye dönmesi beklenen Güneş'in, bordo - mavili yönetimin teklifine ilk etapta, 'Dinlenmek istiyorum' diyerek sıcak bakmadığı öğrenildi. Ancak yönetim içerisinde Güneş'e yakınlığıyla bilinen isimlerin tecrübeli teknik adamı ikna etmesi bekleniyor. Bu arada Şenol Güneş'in ikna edilememesi durumunda ibrenin Giray Bulak'a döneceği belirtildi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, takımın başına Bülent Uygun'un getirileceği iddialarının ise gerçeklikle hiçbir alakasının bulunmadığını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler