Ramoğlu mezarı başında anıldı

Ramoğlu'nun mezarı başındaki anma törenine, akrabaları ile Of Belediye Başkan Vekili Muhammet Yılmaz, Trabzon İl Sağlık Müdür Yardımcısı Fikret Ramoğlu, Karikatürcüler Derneği Trabzon İl Temsilcisi Adnan Taç ve vatandaşlar katıldı. Taç, burada yaptığı kon

Ramoğlu mezarı başında anıldı
Ramoğlu'nun mezarı başındaki anma törenine, akrabaları ile Of Belediye Başkan Vekili Muhammet Yılmaz, Trabzon İl Sağlık Müdür Yardımcısı Fikret Ramoğlu, Karikatürcüler Derneği Trabzon İl Temsilcisi Adnan Taç ve vatandaşlar katıldı.

Taç, burada yaptığı konuşmada, merhum Ziya Ramoğlu'nun 50 yıllık sanat yaşamında yurt içi ve yurt dışında kendisini kanıtlamış bir insan olduğunu belirterek, ''Uzakta geçirdiğimiz bir yılda Ziya ağabeyimizi özledik.

Onun insancıl yanı bir tarafa sanatçı kimliğiyle Trabzon, Türkiye ve uluslararası alanda yaptığı katkılar tartışılmazdır. Kendisinin dünya çapında birçok mecmuada karikatürleri yayınlanmıştır'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel