Projenin içinde olmalısınız

Toplantıya Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökhan Bali, TESOB Başkanı Metin Kara ve çok sayıda iş adamı katıldı.Toplantının açılış konuşmasını yapan KOSGEB – KTÜ Teknoloji Geliştirme Merkezi Müdürü Dr. Mehmet Tural, projenin amacının Türkiye’deki

Projenin içinde olmalısınız

Toplantıya Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökhan Bali, TESOB Başkanı Metin Kara ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KOSGEB – KTÜ Teknoloji Geliştirme Merkezi Müdürü Dr. Mehmet Tural, projenin amacının Türkiye’deki işletmeleri Avrupalı firmalara yaklaştırmak ve onlara yeni partnerler bulmak olduğunu belirtti.

 

Tural, “Bu projeye kayıt olabilmek için ve Avrupalı firmalara yaklaşmak istiyorsanız Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na başvurmanız gerekiyor. Projenin iki ayağı var. Projenin bir ayağı işletmelerin gelişmesi ticari fırsatların artırılması yönünde. İkincisi ise teknoloji ayağı. Bunu da müdürlüğümüz yürütüyor” dedi.

 

seminer.jpg

 

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ise, "Avrupa işletmeler ağı projesinin Trabzon ağının ortaklarından bir tanesi de TTSO’dur. İşin özüne baktığımızda bizlerin ne yapması gerektiği konusunda TTSO olarak öncelikle firmalarımıza tarama yaptık. Yaptığımız anketlerde büyük bir çoğunluk bu projeye istekli. Elimizde bahsedildiği gibi Avrupa ülkeleriyle ilgili işbirliği ağı mevcut. Bunun paralelinde bazı ülkeleri de ilave ederek 67 çıkardık ülke sayısını. Çok güzel bir proje. Bizler bu proje için elimizden geleni yapıyoruz. Şirketlerinizi geliştirmek istiyorsanız bu projenin içinde olmanız gerekiyor” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel