Polisten çikolatalı uygulama

Ordu’nun Kumru ilçesi Emniyet Amirliğinde görevli polis memurları bayram günü yaptıkları uygulamada ceza yerine çikolata dağıttı.Kumru Emniyet Amirliği, bayramın birinci günü ilçe girişinde yaptığı uygulamada diğer uygulamaların aksine bu sefer çikolata d

Polisten çikolatalı uygulama

Ordu’nun Kumru ilçesi Emniyet Amirliğinde görevli polis memurları bayram günü yaptıkları uygulamada ceza yerine çikolata dağıttı.

Kumru Emniyet Amirliği, bayramın birinci günü ilçe girişinde yaptığı uygulamada diğer uygulamaların aksine bu sefer çikolata dağıtarak şoförlere sürpriz yaptı. İlçe girişinde durdurulan araç sahipleri önce trafik uygulaması var diye heyecanlanırken, polislerin bayram vesilesiyle dağıttığı çikolatalardan tadarak rahatladılar. Araç sahipleri böyle bir uygulamayla kutlanan bayramdan dolayı, “Her zaman emniyet görevlileri bizleri değişik uygulamalar sebebiyle durdururlar. Bu sefer bizlere çikolata uzatılınca çok şaşırdık ve üstelik memnun da olduk“ dediler.

 

1.20130809090644.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel