Bakan Kılıç imza attırdı

PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın da katıldığı törende 2 oyuncu ile 3’er yıllık sözleşme imzaladı.2013 - 2014 sezonu öncesinde transfer çalışmalarına devam eden kırmızı-beyazlılar, bugün Gençlik ve Spor Bakanı Suat

Bakan Kılıç imza attırdı

PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın da katıldığı törende 2 oyuncu ile 3’er yıllık sözleşme imzaladı.

2013 - 2014 sezonu öncesinde transfer çalışmalarına devam eden kırmızı-beyazlılar, bugün Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın da katıldığı törende U20 Nijerya Milli Takımı’nda forma giyen Umar Aminu ile Fenerbahçe'nin genç kalecisi Hasan Hüseyin Akınay ile 3’er yıllık sözleşme imzaladı.

Samsunspor ile 3 yıllık sözleşmeye imza atan Fenerbahçe’den transfer edilen kaleci Hasan Hüseyin Akınay’a gol yememesi konusunda telkinde bulunan Bakan Kılıç, Umar Aminu için de rakip kaleye çok gol atmasını istedi.

Daha sonra Samsunspor’a 3’er yıllık sözleşmeye imza atan Hasan Hüseyin Akınay ve Umar Aminu, kırmızı-beyazlı formayı giyerek basına poz verdiler.

 

samsunspor.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor