Önce öğretmeniz sonra siyasetçi

Meclisin öğretmen kökenli altı üyesi, Sedat Gözaçan, Ahmet Refik Yıldız, Ahmet Aktaş,Ahmet Kadı, Nazım Kalaycı, Ali Haliloğlu'na başkan Haydar Revi birer çiçek verdi.  Öğretmen kökenli üç meclis üyesi daha sonra gündem dışı söz alarak meslekleri ile ilgil

Önce öğretmeniz sonra siyasetçi

Meclisin öğretmen kökenli altı üyesi, Sedat Gözaçan, Ahmet Refik Yıldız, Ahmet Aktaş,Ahmet Kadı, Nazım Kalaycı, Ali Haliloğlu'na başkan Haydar Revi birer çiçek verdi.

 

Öğretmen kökenli üç meclis üyesi daha sonra gündem dışı söz alarak meslekleri ile ilgili görüşlerini dile getirdiler. Her altı öğretmen kökenli meclis üyesi, öğretmenlerin dünde bugünde çok zor şartlar altında görev yaptıklarını belirterek “Öğretmenlerin giderek yoksullaştıkları” konusunda hemfikir oldular.

 

Cumhuriyetin, Atatürk'ün ve de ilkelerinin yaşaması, o ilkeler ışığında ülkenin demokratikleşmesi ile ilgili mücadelede öğretmenlerin önemli bir rol üstlendiğini belirten meclisin öğretmen üyeleri “Biz önce öğretmen sonra siyasetçiyiz” dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler