Ölümü hissetti mi?

Gümüşhane'nin Torul ilçesi Zigana Dağı'nda dağcıların yürüyüşü sırasında çığ düşmesi sonucu hayatını kaybeden 10 dağcıdan Erhan Terzi, Facebook adlı sitedeki kişisel sayfasına “Dağlar beni çağırıyor. Kızım beni bırakmıyor” diye yazdığı ortaya çıktı. Trabz

Ölümü hissetti mi?

Gümüşhane'nin Torul ilçesi Zigana Dağı'nda dağcıların yürüyüşü sırasında çığ düşmesi sonucu hayatını kaybeden 10 dağcıdan Erhan Terzi, Facebook adlı sitedeki kişisel sayfasına “Dağlar beni çağırıyor. Kızım beni bırakmıyor” diye yazdığı ortaya çıktı.


Trabzon Tenis ve Dağcılık Kulübü'nün (TEDAK) Facebooktaki kişisel sayfası olayın ardından ziyaretçi akınına uğradı.

3 saatte 44 mesajın bırakıldığı sayfada üyelerden, hayatını kaybedenlerin ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı dilerken, anılarını da dile getiriyor.

Öte yandan olayda hayatını kaybeden TEDAK yöneticilerinden Erhan Terzi'nin Facebooktaki kişisel sayfasına , “Dağlar beni çağırıyor. Kızım beni bırakmıyor” diye yazdığı ortaya çıktı.



Üyelerden Beyza Usta, “Basımız sağ olsun arkadaşlar.. Dağcılık şehitlerimiz onlar bizim. Çok üzücü bir durum çok” Melisa Tankutay isimli üye ise, “Erhan hoca benim taa ata kolejinden öğretmenim.. iki aksam önce dolmuşta yanımda oturuyordu..sanrım eşiydi yanındaki de..hala gözümün önünden gitmiyo” diye mesaj bıraktı.

 Diğer mesajlardan bazıları ise şöyle:
Betül Ürüçoğlu: Gerçekten inanılmaz üzgünüm.Sabah beridir haberleri izliyorum ve düşünüyorum ben bu kadar üzgünsem aileleri ne yapıyordur.Keyf-e keder yapılan ,neşeli ,hayat dolu çıktıkları bu yoldan nasıl döndüler...İnanın çok acı..Nur içinde yatın ..
Selma Aygün Genç: Çok acı.. Tüm dostlarına Allah sabır versin..
Barış Mutlu: Erhan Terziye Allahtan rahmet diliyorum. Facebooktaki profiline son yazısı " DAĞLAR BENİ ÇAĞIRIYOR KIZIM BENİ BIRAKMIYOR" Yazmış yakınlarına başsağlığı diliyorum, Mekanınınz Cennet olsun.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel