Okutan taziye ziyaretine çıktı

Araklı ilçesine bağlı Erenler beldesi Çahçer mevkiinde meydana gelen trafik kazasında öğrenci servis minibüsü uçuruma yuvarlanmış, kazada Esra Karamehmet(12) olay yerinde, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmak istenen 7 yaşındaki Ali Bektaş yolda, yara

Okutan taziye ziyaretine çıktı

Araklı ilçesine bağlı Erenler beldesi Çahçer mevkiinde meydana gelen trafik kazasında öğrenci servis minibüsü uçuruma yuvarlanmış, kazada Esra Karamehmet(12) olay yerinde, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmak istenen 7 yaşındaki Ali Bektaş yolda, yaralı öğrencilerden Sümeyra Karamehmet ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Vali Okutan, olay sonrası hastaneye koşmuş öğrenciler hakkında bilgi almıştı. Hastanede çok üzgün olduğu gözlenen ve öğrencilerin durumu hakkında sürekli bilgi alan Vali Okutan, dün akşam kazada hayatını kaybeden öğrencilerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

İlk olarak kazanın meydana geldiği olay yerinde incelemelerde bulunan ve yetkililerden bilgi alan Vali Nuri Okutan, daha sonra kazada hayatlarını kaybeden öğrencilerin ailelerinin evlerine giderek acılı ailelere başsağlığı diledi. Ailelerin acısını paylaşan Vali Okutan, kazada hayatını kaybeden miniklere Allah'tan rahmet dilerken ailelerine de metanetli olmaları çağrısında bulundu.

Daha sonra ilçenin Kestanelik Köyü'ne giden Vali Okutan, burada köy halkı ile beraber iftarını yaptı. İftarın ardından köy halkının sıkıntılarını dinleyen Vali Okutan, köyde bulunan gençlere Trabzon Valiliği'nin 'Okuma Saati' uygulaması çerçevesinde bastırıp okullara ve kütüphanelere dağıttığı kitaplardan verirken, çocuklara da çeşitli oyuncaklar hediye etti.

Kestanelik Köyü Muhtarı Aydın Alemdar, Vali Okutan'ı köylerinde görmekten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek, “Sayın valimizi köyümüzde görmek bizi son derece mutlu etti. Ben devletin sıcaklığını köyümüze kadar gelip bize hissettiren sayın valimize köyümüz halkı adına teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel