MÜSİAD iftarda buluştu

Birlik ve beraberlik mesajının verildiği yemeğe büyük katılım oldu MÜSİAD Trabzon şubesinin geleneksel iftar yemeği dün akşam Zorlu Grand Otel'de geniş bir katılımla yapıldı. Yemeğe Genel Başkan Ömer Cihad Vardan da katıldı. Kur'an'ı Kerim Tilaveti ile ba

MÜSİAD iftarda buluştu
Birlik ve beraberlik mesajının verildiği yemeğe büyük katılım oldu
MÜSİAD Trabzon şubesinin geleneksel iftar yemeği dün akşam Zorlu Grand Otel'de geniş bir katılımla yapıldı. Yemeğe Genel Başkan Ömer Cihad Vardan da katıldı.

Kur'an'ı Kerim Tilaveti ile başlayan program iftar yemeği, Multivizyon film gösterimi ve konuşmalar ile sona erdi. MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ahmet Sarı, Ramazan ayının önemine vurgu yaparak, “ Genel Merkezimizin liderliğinde MÜSİAD her yerde her alanda öncü olmuştur ve olmaya da devam edecektir” şeklinde konuştu.

Genel Başkan Ömer Cihad Vardan ise yaptığı konuşmada, barış, kardeşlik ve huzur ortamının önemine dikkat çekerek, “Bu ortamın bozulmaması gerekir. Ekonomide 2006'da başlayan belirsizlik, 2007'de Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 2008'deki AKP kapatma davası ile devam etti.

Bütün bunlara bakıldığında büyüme oranlarının yavaşlaması şaşırtıcı değildir. Bu ortamda gerilim yaratacak durumlardan herkesim uzak durmalıdır. Akıllı davranılırsa bu fırtınadan yara almadan kurtuluruz” dedi.

MÜSİAD Trabzon Şubesi'nin İftar yemeğine Ak Parti milletvekili Asım Akyan, TTSO Başkanı Şadan Eren, İran İslam Cumhuriyeti Başkonsolosu Muhammed Rafi, İl Emniyet Müdürü Feridun BOZ, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Cevahir, Trabzonspor Basın Sözcüsü Levent Erkuloğlu, Vergi Dairesi Başkanı Nemci Keskinsoy gibi çok sayıda seçkin davetli ve eşleri katıldı.

Gece de ilk defa canlı ezan okunurken, Osmanlı motifleri ile süslü dev panelde dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel