Rizeli esprisi film oluyor

Yönetmen Nur Dolay tarafından Rizelinin espri gücü, yardımseverliği ve dayanışmacı yapısını konu alan bir komedi filminin çekimlerine başlandı. İlk sahneleri Rize'de gerçekleşen yayla şenliklerinde çekilen filmin kalan sahnelerinin de Rize'de çekileceği ö

Rizeli esprisi film oluyor
Yönetmen Nur Dolay tarafından Rizelinin espri gücü, yardımseverliği ve dayanışmacı yapısını konu alan bir komedi filminin çekimlerine başlandı. İlk sahneleri Rize'de gerçekleşen yayla şenliklerinde çekilen filmin kalan sahnelerinin de Rize'de çekileceği öğrenildi. Yerel figüranların oynayacağı filmde birçok Rizelinin de rol alacağı açıklandı.

Nur Dolay'ın senaryosunu yazdığı yönetmenliğini yaptığı filmde Deniz İmer ve Melise Papel gibi tanınmış oyuncular yer alacak. Filmin müzikleri Rizeli tanınmış
sanatçı Gökhan Birben tarafından yapılacak.

Çalışmayla ilgili bir açıklama yapan Dolay, "Amacımız yöre insanının sahip olduğu farklı kültürü, yardımseverlik ve dayanışma gücünü esprili bir dille anlatmaktır. Çekim sırasında yerel lojistiğe ihtiyacımız olacak. Bu film Rizelilerin desteği ile çekilecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel