Öğrenciler yemek fiyatları için eylem yaptı

Samsun’da üniversite öğrencileri, yemek fiyatlarının düşürülmesi için eylem düzenledi.Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlük kavşağından toplanan OMÜ Yemekhane İnisiyatifi Grubu öğrencileri rektörlük binasına kadar ellerinde plastik tabldotlarla yürüd

Öğrenciler yemek fiyatları için eylem yaptı

Samsun’da üniversite öğrencileri, yemek fiyatlarının düşürülmesi için eylem düzenledi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlük kavşağından toplanan OMÜ Yemekhane İnisiyatifi Grubu öğrencileri rektörlük binasına kadar ellerinde plastik tabldotlarla yürüdü. 2 TL olan üniversite yemek fiyatlarının yüksek olduğu ve topladıkları 2 bin 500 imzayı grup içersindeki OMÜ Psikolojik Danışma ve Rehberlik (PDR) Bölümü 3. sınıf öğrencisi Ali İhsan Alsoy ve Çevre Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Zafer Altınkaya, rektörlük binasına girerek daha önceden randevu aldıkların Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Aydın ile görüştüler.

Görüşme sonrasında dışarıda bekleyen arkadaşlarının yanına giden ikili, rektör yardımcısı ile görüşmelerinin sonucunu anlattı. Ali İhsan Alsoy, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Aydın ile görüşmesinde yemek fiyatlarının düşmesinin söz konusu olmadığını, fiyatlarda düşme gerçekleşirse yemek kalitesinin de düşeceğini söylediğini belirtti. Bunun üzerine grup, eylemlerinin yemek fiyatları düşene kadar devam edeceğini belirterek, rektörlük binası önünden olaysız bir şekilde ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel