Oğlu hırsızlık yaptı babası yakalandı

Trabzon’un Akyazı Beldesi’nde bir araçtan para çaldıktan sonra kaçan, ancak sonra yakalanan 10 yaşındaki R.B.D., jandarma görevlilerini parayı sakladığı bahçeye götürünce, hintkeneviri eken babası H. D.'yi de ele vermiş oldu. Para saklı kavanozu bulan jan

Oğlu hırsızlık yaptı babası yakalandı

Trabzon’un Akyazı Beldesi’nde bir araçtan para çaldıktan sonra kaçan, ancak sonra yakalanan 10 yaşındaki R.B.D., jandarma görevlilerini parayı sakladığı bahçeye götürünce, hintkeneviri eken babası H. D.'yi de ele vermiş oldu. Para saklı kavanozu bulan jandarma, bahçeside 24 kök hintkeneviri olan H. D.'yi de gözaltına aldı.

Olay beldenin Konak Köyü’nde 19 Temmuz Cuma günü meydana geldi. Köy meydanında kapıları açık duran taksiye giren R. B. D., bir miktar para alarak kaçtı. Şikâyet üzerine Jandarmanın yaptığı araştırma sonucu, bir bakkala elinde çok miktarda parayla girerek dondurma aldığı belirlenen R.B.D., evine yakın bir yerde arkadaşlarıyla oyun oynarken yakalandı. Jandarmayı karşısında görünce korkuya kapılan küçük çocuk, taksiden aldığı parayı kavanoza koyarak bahçede toprağa gömdüğünü itiraf etti ve görevlileri evinin bahçesine götürdü.

Ancak küçük çocuğun sakladığı parayı bulmak için bahçeye giren jandarma ekipleri beklemedikleri bir sürprizle karşılaştı. Bahçeye dikili 24 kök hintkenevirleri bulan ekipler önce kavanozu gömüldüğü yerden çıkarttı, ardından da 45 yaşındaki H. D.'yi  gözaltına aldı. Yapılan işlemlerin ardından savcılıkça ifadesi alınan H. D. serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel