Of-Trabzon arası kitap okunuyor

Of Kaymakamlığı ve Of Belediye Başkanlığı'nca ortaklaşa gerçekleştirilen çalışma sonucu otobüslerin koltuk arkalarına özel kitap koyma yeri yaptırıldı. Buraya kitaplar konularak yolcuların kitap okumaları özendirilerek 45 dakika süren yolculukları sırasın

Of-Trabzon arası kitap okunuyor

Of Kaymakamlığı ve Of Belediye Başkanlığı'nca ortaklaşa gerçekleştirilen çalışma sonucu otobüslerin koltuk arkalarına özel kitap koyma yeri yaptırıldı. Buraya kitaplar konularak yolcuların kitap okumaları özendirilerek 45 dakika süren yolculukları sırasında vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmiş oluyorlar. Uygulamadan çok memnun olan vatandaşlar, hem yolculuk yaparken canlarının sıkılmadığını, hatta kitap okuyan bazı yolcuların yolculuklarının nasıl geçtiğini anlamadıklarını ifade ettiler.

Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Vali Nuri Okutan'ın talimatları doğrultusunda kitap okuma ile ilgili kampanyalarının düzenli bir şekilde devam ettiğini ifade ederek “Bu kapsamda okullarda, kamu kurumlarında okuma saatlerine özen gösteriliyor, okuma saatine riayet eden kamu görevlilerimiz ise sinema ve tiyatroya gibi etkinliklerle motive ediliyor. Ayrıca her ay ilçemizdeki 26 okuldan en çok kitap okuyan 26 öğrencimize düzenli olarak kitap ve altın ödülleri verilmekte, hayırseverlerimizin de katkısı alınarak okullarımızın kütüphaneleri zenginleştirilmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel