Niyazi Sürmen Destek İstedi

Kızılay Trabzon Şube Başkanı Niyazi Sürmen, bölgesel kan merkezinin ve afet müdehale merkezinin Trabzon'a kurulması için herkesin desteğini beklediklerini söyledi.Usta Park Otel'de bugün kahvaltılı basın toplantısı düzenleyen Niyazi Sürmen, Trabzon dahil

Niyazi Sürmen Destek İstedi

Kızılay Trabzon Şube Başkanı Niyazi Sürmen, bölgesel kan merkezinin ve afet müdehale merkezinin Trabzon'a kurulması için herkesin desteğini beklediklerini söyledi.

Usta Park Otel'de bugün kahvaltılı basın toplantısı düzenleyen Niyazi Sürmen, Trabzon dahil olmak üzere Ordu, Giresun, Samsun, Rize, Gümüşhane ve Bayburt illerine hizmet verecek olan Bölgesel Kan Merkezi'nin yapımı için Trabzon'da 2 bin metrekarelik bir alanda çalışma başlattıklarını belirtti. Kavakmeydanı mevkinde yapılması planlanan kan merkezinin yapımı sırasında bir takım engellerle karşılaştıklarını ifade eden Sürmen “Bölgesel Kan Merkezi'mizin Trabzon gibi metrepol olan ilimizden başka bir ile kayması en başta bizleri ve Trabzon halkını üzecek olup bu konuda kamuoyundan destek bekliyoruz" dedi.

Bölgenin deprem kuşağında olmamasına rağmen yaşanan seller ve heyelanlar nedeniyle afet bölgesi içinde bulunduğuna dikkat çeken Sürmen “Afet Koordinasyon Merkezi'nin (AFOM) de bu nedenle Trabzon'da kurulmasını istiyoruz. Bunun adını da KAFOM olarak belirlemiş oluyoruz. TIR'ların rahatlıkla girip çıkabileceği yerlere ihtiyacımız vardır. Bu konuda da kamuoyundan destek bekliyoruz" diye konuştu.

Başkan Niyazi Sürmen, Kızılay Diyaliz Merkezi ile Düzköy İlçesi'nde 300 kişilik 100 yatak kapasiteli Türkiye'nin 5. Gençlik Kampı'nı çevre düzenlemesiyle birlikte faaliyete geçirdiklerini hatırlatarak Kızılay olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara özürlü arabası verdiklerini de belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel