"Ne olur eşimi geri ver"

Vakfıkebir Tonya Karayolu'nda, Fol Deresi'ne uçan araçta kaybolan Emine Arslan(46) ve Murat Arslan'ın(33) cesetlerine 4. günde de ulaşılamadı. İki acıyı birada yaşayan acılı eş Mustafa Arslan'ın denize yalvararak, "Ne olur eşimi geri ver" feryatları herke

"Ne olur eşimi geri ver"

Vakfıkebir Tonya Karayolu'nda, Fol Deresi'ne uçan araçta kaybolan Emine Arslan(46) ve Murat Arslan'ın(33) cesetlerine 4. günde de ulaşılamadı.

İki acıyı birada yaşayan acılı eş Mustafa Arslan'ın denize yalvararak, "Ne olur eşimi geri ver" feryatları herkesi ağlattı.

Vakfıkebir-Tonya Karayolu'nda, 27 Eylül gecesi Fol Deresi'ne uçan araçta kaybolan Emine Arslan(46) ve Murat Arslan'ın(33) cesetlerine 4.günde de ulaşılamadı. İki acıyı birada yaşayan açılı eş Mustafa Arslan denize yalvararak, "Ne olur eşimi geri ver" feryatları herkesi ağlattı.

12 çocuk annesi Emine Arslan'ın eşi Mustafa Arslan, devletten ve sahil boyu oturan bütün vatandaşlardan yardım beklediklerini söyledi. Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci, AK Parti Tonya İlçe Başkanı Mehmet Yakupoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, sahile gelerek, Murat ve Emine Arslan'ın yakınlarına destek oldular. Dün havanın da düzelmesiyle birlikte sahil boyu eşini arayan Mustafa Arslan, eşini kaybetmenin acısının tarifsiz olduğunu, yapılan arama çalışmalarının netice vermemesiyle bu acının daha da katlandığını söyledi. Yapılan çalışmaların son derece yetersiz olduğunu belirten Arslan: "Devletimiz bize yardım etsin. Helikopter ile sahil boyu tarama yapılmasını istiyoruz" dedi.

Yetkililer cesetlerin denizde oluşan yoğun akıntıya kapıldığı ve uzaklarda bir yerde de karaya vurabileceklerini ifade ederek arama ağının genişletilmesi gerektiğini söylüyorlar. Yağışlar nedeniyle denizde oluşan bulanıklık ve dalgalar arama çalışmalarının önündeki en büyük engel olarak görülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel