Adayı Kasım'da açıklayacağız

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur yaklaşan yerel seçimler öncesinde AK Partinin Trabzon belediye Başkan adayını kasım ayı içerisinde açıklayacaklarını belirtti. Cumur, " Trabzon Belediyesi bir beş yıl kaybetmiştir. Bizde hem bu beş yılın yükünü

Adayı Kasım'da açıklayacağız

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur yaklaşan yerel seçimler öncesinde AK Partinin Trabzon belediye Başkan adayını kasım ayı içerisinde açıklayacaklarını belirtti.

Cumur, " Trabzon Belediyesi bir beş yıl kaybetmiştir. Bizde hem bu beş yılın yükünü kaldıracak bir aday hem de gelecek beş yılın plan programın iyi yapabilecek bir aday üzerinde çalışma yapacağız. Şu anda Trabzon halkına nasıl bir belediye başkan adayı istediklerini soruyoruz. Biz Ak Parti olarak Trabzon halkın istediği özellikleri kendinde barından bir Belediye Başkan adayı ile seçime gireceğiz. Bunun içinde çalışmalarımız başlatmış durumdayız"dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel