Mezarlıkta su çalışması

Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Asri Mezarlık'taki yağmur suyu sorununa kesin çözüm bulmak için geniş kapsamlı bir çalışma başlattıklarını belirterek, “Ekiplerimiz mezarlık içersinde toplam bin metrekarelik alanda yağmur suyu hattı çalışması başlattı. B

Mezarlıkta su çalışması
Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Asri Mezarlık'taki yağmur suyu sorununa kesin çözüm bulmak için geniş kapsamlı bir çalışma başlattıklarını belirterek, “Ekiplerimiz mezarlık içersinde toplam bin metrekarelik alanda yağmur suyu hattı çalışması başlattı.

Buradaki hattı çok geniş kazdık ve borularla biriken suları tahliye etmek için burada çalışma yapıyoruz. Ama özellikle kazdığımız bazı bölgelerde çamurun çok olması, buradaki çalışmayı biraz zorlaştırdı. Ancak ne olursa olsun biz, Asri Mezarlık'taki bu sorunu gidereceğiz” dedi.

Mezarlığın tamamına yakını dolarken, burada özellikle yağmurlu havalarda aşırı su birikintilerinin oluşması, bu su birikintilerinin de mezarlara geçişleri engellemesi nedeniyle böyle bir çalışmanın yapıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel