Lösemili çocuklar unutulmadı

Trabzon'daki bir otelin salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Vali Nuri Okutan, Lösemi tedavisi yapan hastanelerin iyileştirilmesi çalışmalarının sürdürüldüğünü belirterek, ''Çocuklarımızın bugünden daha iyi bir imkana kavuşacağından kimsenin şüphesi ol

Lösemili çocuklar unutulmadı

Trabzon'daki bir otelin salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Vali Nuri Okutan, Lösemi tedavisi yapan hastanelerin iyileştirilmesi çalışmalarının sürdürüldüğünü belirterek, ''Çocuklarımızın bugünden daha iyi bir imkana kavuşacağından kimsenin şüphesi olmasın'' dedi.

Okutan, lösemili çocukların ve ailelerinin, bu hastalıkla ilgili sıkıntıları tek başına çözemeyeceğini ve yardıma ihtiyaçları olduğunu söyledi.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen ise lösemili çocukların enfeksiyona açık olduklarını ifade ederek, ''Hastalık, tanı ve tedavisinin yanı sıra maddi olarak ailelerde sıkıntı yaratmaktadır. Hastalıkla ilgili tedavi şartlarının yükseltilmesi amacıyla bir takım çalışmalar yapmaktayız. Amacımız, bir çocuk hastanesini hayata geçirmektir'' diye konuştu.


Dernek başkanı Prof. Dr. Erol Erduran ise etkinliği hasta çocuklar ile ailelerinin keyifli zaman geçirmelerini sağlamak için düzenlediklerini dile getirerek, ''Yaptığımız sosyal aktivitelerle hastalarımıza güzel vakit geçirtiyor, onların sorunlarını çok yönlü olarak toplumla paylaşıyoruz'' dedi.
Konuşmaların ardından çocuklar, kendileri için hazırlanan eğlence programına katıldılar. Balonlarla oynayan çocuklar, palyaçolar eşliğinde şarkı söyleyip dans ettiler.

Vali Okutan ile KTÜ Rektörü Prof. Dr. Özen de çocuklara oyuncak ve çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel