Kuru sıkı tabanca ile şantiye bastı

Edinilen bilgiye göre Trabzon’un Maçka İlçesi Köprü yanı köyünde S. A. isimli şahsın şantiye yakınında bulunan evinin üzerine şantiye sahasından taş düşerek evine zarar verdiği iddiası ile şantiye sahasına giden S. A. kendisine ait kurusıkı tabanca şantiy

Kuru sıkı tabanca ile şantiye bastı
Edinilen bilgiye göre Trabzon’un Maçka İlçesi Köprü yanı köyünde S. A. isimli şahsın şantiye yakınında bulunan evinin üzerine şantiye sahasından taş düşerek evine zarar verdiği iddiası ile şantiye sahasına giden S. A. kendisine ait kurusıkı tabanca şantiyede çalışan M.Y., E.A. ve T.Y.’yi korkutmak için havaya iki el ateş etti. Bu sırada olay yerinden kaçmaya çalışan şantiye çalışanlarından T.Y. ve M.Y. düşerek yaralandı. 
 
Havaya ateş eden S.A.’nın evinde yapılan aramada bir adet 9mm çapında kuru sıkı tabanca, bu tabancaya ait iki adet boş kovan ve 9mm çapında tabanca fişeği bulundu. Maçka İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ifadesi alınan şüpheli şahıs S.A. serbest bırakıldı.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel