Kurt ve Özkan ailelerinin mutlu günü

Futbol İl Temsilcisi Zeki Kurt kızını evlendirdi.  Şermin - Zeki Kurt çiftinin kızları Nergiz ile Nermin -Coşkun Özkan çiftinin oğulları İhsan Özkan , Yalıpark Otel'de yapılan yapılan muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ..

Kurt ve Özkan ailelerinin mutlu günü

Futbol İl Temsilcisi Zeki Kurt kızını evlendirdi.  Şermin - Zeki Kurt çiftinin kızları Nergiz ile Nermin -Coşkun Özkan çiftinin oğulları İhsan Özkan , Yalıpark Otel'de yapılan yapılan muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler. Trabzon futbol İl Temsilcisi  Zeki Kurt’un kızını evlendirdiği Yalıpark Oteldeki rüya gibi düğüne  CHP Trabzon milletvekili Volkan Canalioğlu, Trabzonspor eski asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, ASKF Başkanı B.Cahit erdem, TÜFAD başkanı Nurettin Balaban ASKF’yönetimi ‘nin yanı sıra  seçkin bir kalabalık davetli gurubu katıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel