Kültür şehri Trabzon

Trabzon Sanatçıları Geleneksel Plastik Sanatlar Sergisi'nin 34.sü Ortahisar'da bulunan Güzel Sanatlar Galerisi'nde açıldı.77 Trabzon sanatçısının birer eseriyle toplam 77 resim sergilendi 34. Trabzon Sanatçıları Geleneksel Plastik Sanatlar Sergisi 14 Kası

Kültür şehri Trabzon

Trabzon Sanatçıları Geleneksel Plastik Sanatlar Sergisi'nin 34.sü Ortahisar'da bulunan Güzel Sanatlar Galerisi'nde açıldı.77 Trabzon sanatçısının birer eseriyle toplam 77 resim sergilendi

34. Trabzon Sanatçıları Geleneksel Plastik Sanatlar Sergisi 14 Kasım-29 Kasım tarihleri arasında Ortahisar'da bulunan Güzel Sanatlar Galerisi'nde sanatseverlerin ziyaretlerine açık bulunacak.

DESTEĞE DEVAM EDECEĞİZ
77 Trabzon sanatçısının birer eserlerinin bulunduğu sergide konuşan Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, " Çekirdek kadro olarak çok küçük mekânlarda başlamıştık.

O ilk günkü heyecan, sevgi, yürekliliğin devam etmesi beni çok mutlu ediyor. Trabzon; sanata ve sanatçıya destek veren kültür şehridir. Bunun bilincinde olarak biz bu güzellikleri daha çok anlatarak Trabzon sanatçılarına destek olmaya devam etmeliyiz ve ilgi göstermeliyiz." dedi.

SANAT ŞEHRİNİN VALİSİ
Katıldığı her yerde kültür ve sanat şehrinin valisi olmanın gurunu yaşayan Trabzon Valisi Nuri Okutan, "Sanata ilişkin bütün projelere devam etmeliyiz. Güzel Sanatlar Lisesi açılarak Trabzon sanatının gücüne güç kattığımızı düşünüyorum. Bu sergide gayreti olan alın teri olan herkese teşekkür ederim." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel