KTܒye Birincilik Ödülü

Türkiye Katılım Bankaları Birliği'nce Prof. Dr. Sabahattin Zaim anısına düzenlenen “Katılım Bankacılığının Finans Sektörüne Getirdiği Yenilik ve Açılımlar” konulu Bilimsel Araştırma yarışması sonuçlandı. Yarışmaya Türkiye'deki farklı üniversite ve kuruluş

KTܒye Birincilik Ödülü
Türkiye Katılım Bankaları Birliği'nce Prof. Dr. Sabahattin Zaim anısına düzenlenen “Katılım Bankacılığının Finans Sektörüne Getirdiği Yenilik ve Açılımlar” konulu Bilimsel Araştırma yarışması sonuçlandı.

Yarışmaya Türkiye'deki farklı üniversite ve kuruluşlardan katılan 42 eser arasında; KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Halil İbrahim Bulut ve Arş. Görevlisi Bünyamin Er'e ait Katılım Bankacılığında İki Yeni Finansal Teknik Önerisi: Mudaraba-Risk Sermayesi Yatırım Ortaklıkları ve Mudaraba- Risk Sermayesi Yatırım Fonları” adlı eser, 15.000 TL'lik birincilik ödülünü kazandı.

Birincilik ödülünün KTÜ'lü bilim adamlarınca kazanılması KTÜ çevrelerinde sevinçle karşılandı.

Edinilen bilgilere göre; yarışmanın ödül töreni 15 Mayıs 2009 İstanbul'da yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel