Köylülere ''GSM'' oyunu

Güzyurdu, Ağlık, Yarbaşı, Devekorusu, Günbatı, Eskiyol, Çömlecik, Çamur, Karacaören, Güllüce ve Belenli ile Kuşluk köyü muhtarları adına konuşan Eskiyol Köy muhtarı Tekin Yeşilyurt “Altı ay önce bir GSM operatörünün elemanı diye kendini bizlere tanıtan H.

Köylülere ''GSM'' oyunu

Güzyurdu, Ağlık, Yarbaşı, Devekorusu, Günbatı, Eskiyol, Çömlecik, Çamur, Karacaören, Güllüce ve Belenli ile Kuşluk köyü muhtarları adına konuşan Eskiyol Köy muhtarı Tekin Yeşilyurt “Altı ay önce bir GSM operatörünün elemanı diye kendini bizlere tanıtan H.K. isimli şahıs bölgemizde telefon çekmediğinden dolayı 'Hangi çağda yaşıyorsunuz, devir teknoloji devri teknolojiden sizlerde yararlanın. En az 250 ve 300 arası hat alırsanız, 3 ay içerisinde sizlerin rahat görüşebilmesi için bölgede uygun bir yere baz istasyonu kurduracağız' diyerek şart koştu.

 3 ay abone parası ödememize rağmen baz istasyonu kurulmadı. Ayrıca köylülere 3 ay sözleşme yapıyorum diye 1 yıllık sözleşme imzalatmış. Şimdi ise Erzincan İcra Dairesi'nden gelen evraklar karşısında bütün köy icralık oldu. 12 köy toplu olarak yargıya baş vuracağız” dedi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler